Cona

CON-A este una dintre cele mai mari companii de construcții din România, cu o tradiție de peste 32 de ani pe piața construcțiilor.

Cu peste 1.000 de angajați și proiecte evaluate la peste 1 miliard de euro, CON-A este o afacere de familie care a crescut de la an la an și oferă o gamă variată de servicii pe segmentul construcțiilor: proiectare, execuție, instalații electrice și mecanice, furnizare de materiale și structuri pentru construcții.

Experiența noastră cuprinde importante proiecte industriale, civile, social - culturale și administrative.

Dezvoltarea continuă a CON-A a condus la eficientizarea diviziilor companiei, care au devenit companii individuale, în cadrul Grupului:

Ne mândrim cu colaborările noastre de lungă durată, cu companii multinaționale și cu mari investitori români. Peste 80 de proiecte industriale mari, hale de producție, facilități de depozitare și logistică, clădiri de birouri, zone comerciale și lucrări publice ne-au consolidat poziția strategică de partener de încredere pentru clienții noștri naționali și internaționali.

Cu șantiere în întreaga țară, suntem în permanentă căutare de tineri motivați și implicați, care doresc să realizeze o carieră în domeniul construcțiilor.

Ionuţ - 33 de ani 7 ani activitate CON-A

Ionuţ Dobocan este numele meu si lucrez in cadrul companiei CON-A de 5 ani. Având si experiența altor două locuri de muncă anterioare, ca o comparație , pot sa spun ca la firma CON-A am găsit un mediu propice de a mă dezvolta și de a evolua din punct de vedere profesional. Mediul de lucru colegial și provocările proiectelor m-au ambiționat să continui să învăț si să-mi doresc să realizez cât mai multe. După fiecare proiect încheiat am fost mândru ca am contribuit și eu la realizarea acelei construcții. Pe măsura eforturilor depuse, întotdeauna a fost cineva care observa implicarea ta, iar îmbunătățirile sunt nelipsite de la an la an. Proiectele sunt tot mai complexe, provocările tot mai mari; uneori dai peste situații in care nu ești sigur ca soluția la care te-ai gândit este cea mai buna, dar de fiecare data ai la cine sa ceri un sfat; Sprijin este suficient! CON-A este ca o familie mare, suntem o echipă, și noi intre noi colegii, ne sprijinim unii pe altii. Ca o concluzie: Mă declar mândru ca lucrez in cadrul companiei CON-A, și in continuare vin cu plăcere dimineața la servici!

Intrați în legătură cu noi:
studenți@cona.ro

Urmăriți-ne pe:
www.cona.ro
https://www.facebook.com/CONASIBIU

https://youtube.com/channel/UCmlEu7lYWrwoY1sJFTlmaZg
https://www.linkedin.com/company/con-a/